Menu
RSS

enosi

Enosi Iliou

Enosi Iliou

Back to back. Δύο άνοδοι σε δύο χρόνια

Γράφει ο κόουτς των κορασίδων, Κατσούλης Νίκος

Ήταν αρχές Μαρτίου του 2019 όταν με τις κορασίδες της Ένωσης Ιλίου πανηγυρίζαμε για πρώτη φορά την άνοδο στη Β' κατηγορία κορασίδων ΕΣΚΑ. Μεγάλη χαρά, πολλά χαμόγελα και μία μικρή γιορτή ανόδου όπου παρουσιάσαμε ένα ένα τα κορίτσια και χορέψαμε τον Ζορμπά! Εκεί μέσα στους πανηγυρισμούς εγώ και η assistant coach Χούμου Μαρία-που είχε τα κορίτσια τρία ολόκληρα χρόνια – επεξεργαζόμασταν μία και μόνη ερώτηση «και τώρα τι;»…

Και τώρα τι; Πώς πάμε στη Β' κατηγορία; Η ερώτηση είχε να κάνει με το ότι από την ομάδα που ανέβηκε κατηγορία, απέμεναν μόνο δύο έμπειρα κορίτσια του 2004 (ο πυρήνας της ομάδας, τα έξι κορίτσια του 2003 γίνονταν νεανίδες).
Υπήρχαν άλλες τέσσερις αθλήτριες του 2005 και 2006 με καλή μπασκετική παιδεία, αλλά μηδαμινή αγωνιστική εμπειρία. Μιλήσαμε στα δύο έμπειρα κορίτσια –αρχηγούς πλέον των κορασίδων-  προσπαθώντας να τα προετοιμάσουμε για μία επώδυνη αγωνιστική περίοδο και για τον σχεδόν σίγουρο -όπως φανταζόμασταν- υποβιβασμό!

Στελεχώσαμε την ομάδα και με άλλα πέντε ταλαντούχα κορίτσια από το τμήμα μίνι, γεννημένα το 2007, τρία χρόνια μικρότερα από την ηλικία των κορασίδων- και ξεκινήσαμε το σχεδιασμό για το πώς να υποβιβαστούμε με αξιοπρεπές πρόσωπο και κυρίως το πώς να κρατήσουμε «ζωντανά» τα δύο έμπειρα κορίτσια (που αγωνίζονταν και στις Νεανίδες) αλλά και προστατευμένα από την πίκρα των διαφαινόμενων ηττών τα πέντε μικρότερα !

Στη δύσκολη αυτή στιγμή μας ήρθαν με ελεύθερη μεταγραφή ένα point guard και μία center από γειτονικούς μας συλλόγους. Αναθαρρήσαμε ελαφρά και ξεκινήσαμε το ταξίδι στη Β' κατηγορία. Δεχτήκαμε μερικές βαριές ήττες, σοκαριστήκαμε, κλάψαμε, αλλά συνεχίσαμε με αποφασιστικότητα! Στον Β γύρο αρχίσαμε να πατάμε γερά και να ανεβαίνουμε θέσεις!

Και κάπου εκεί –στις αρχές Μαρτίου 2020- οι κορασίδες μας πραγματοποίησαν ένα απίστευτο επίτευγμα! Μία αγωνιστική πριν το τέλος βρισκόμασταν στην 3η θέση που οδηγούσε στην άνοδο στην Α' κατηγορία! Το lockdown λόγω κορωναϊού μας στέρησε τη χαρά να αγωνιστούμε στον τελευταίο αγώνα, αλλά η απόφαση σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο να επικυρωθούν οι βαθμολογίες και να ανέβουν οι ομάδες που βρίσκονταν σε θέσεις ανόδου, είχε σαν αποτέλεσμα να ανεβούμε πάλι κατηγορία back to back! Ανεβήκαμε στην Α' κατηγορία κορασίδων ΕΣΚΑ! Για έναν νέο σύλλογο – με μόλις οχτώ χρόνια ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ-αυτό το γεγονός είναι από μόνο του εξαιρετικό!

Εγώ εμβρόντητος άρχισα να αναζητώ την/τις αιτία/ες για να διακριβώσω το ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ! Πώς μία νέα και άπειρη ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο; Πώς έγινε; Δεν είμαι σίγουρος αν όσα διαβάσετε ακολούθως είναι σωστά! Δεν είμαι πεπεισμένος ότι βρήκα τι ήταν αυτό που οδήγησε μία ομάδα από τον σχεδόν σίγουρο υποβιβασμό, στη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο! Ξέρω πολύ καλά ότι όταν ΖΕΙΣ κάτι από μέσα και έντονα, όπως εγώ και η assistant με τα κορίτσια μας, είσαι υποκειμενικός! Παραθέτω απλά λοιπόν τις σκέψεις και εικασίες μου.

ΟΧΙ δεν ανεβήκαμε γιατί έχουμε τις σούπερ ταλαντούχες αθλήτριες. Αγωνιστήκαμε φέτος απέναντι σε άλλα κορίτσια με πολύ πλουσιότερο ταλέντο! 

ΟΧΙ δεν προπονηθήκαμε σκληρότερα από άλλες ομάδες. Γνωρίζω ομάδες που έκαναν κι αυτές προπόνηση σε ΑΝΟΙΧΤΟ γήπεδο και με απίστευτο ΚΡΥΟ!

ΟΧΙ δεν έχουμε το καλύτερο προπονητικό πρόγραμμα. Αντιμετωπίσαμε ομάδες που έπαιζαν υπέροχα και με καταπληκτική καθοδήγηση από τους/τις coaches τους!

ΟΧΙ δεν θεωρώ ότι η τρομακτική πίεση και ενέργεια που είχαμε, μας ανέβασε κατηγορία.

Είδα ομάδες με το ίδιο πάθος και θέληση, ομάδες που «πέθαιναν» μέσα στο γήπεδο!

ΤΟΤΕ ΤΙ  ΤΙ ΜΑΣ ΩΘΗΣΕ;

Στην Ένωση Ιλίου ακολουθούμε -από την ακαδημία- μία προσέγγιση του αθλητισμού με έντονες φιλοσοφικές κατευθύνσεις! Αρωγός μας κυρίως ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, αλλά και ο Καζαντζάκης, ο Κοέλιο καθώς και άλλοι στοχαστές με τις διδαχές τους. Αναλώνουμε μεγάλο χρόνο από την προπόνηση για να μιλήσουμε στα κορίτσια μας ( ξεκινώντας από τα 6χρονα και 7χρονα της ακαδημίας) για ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (λυπάμαι που λόγω κορωναϊού αυτή η ανεκτίμητη αρχαιοελληνική φράση έγινε αντικείμενο αντιπαραθέσεων και ίσως χλευασμού…) και για ένα σωρό άλλες λέξεις-αξίες που όχι μόνο εκλείπουν από τη σύγχρονη μεταλλαγμένη ελληνική κοινωνία αλλά αντιμετωπίζονται σαν παρωχημένες και ανεφάρμοστες…

Δημιουργούμε ένα φιλοσοφικό υπόβαθρο το οποίο «αναγκάζει» το κάθε κορίτσι να ζει και να αναπνέει για ΤΗ ΣΥΜΠΑΙΧΤΡΙΑ ΤΟΥ! Να σπρώχνει και να επεκτείνει διαρκώς τα όριά του!

Να μπαίνει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να έχει στο νου και κυρίως στην ψυχή του ότι δεν ήρθε για να «παίξει», ήρθε για να κουραστεί, να ιδρώσει, να σκληραγωγηθεί και πάνω απ’ όλα ήρθε για να ΒΟΗΘΗΣΕΙ, να ΣΤΗΡΙΞΕΙ και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ τη συμπαίχτρια του! Η ΧΑΡΑ, η ΕΥΦΟΡΙΑ και η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ που θέλουμε να νιώσει το κάθε κορίτσι μας, περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία! Μία διαδικασία που στοχεύει στην εξέλιξη και βελτίωση κυρίως του χαρακτήρα κι έπειτα του σώματος και του νου του! Μία διαδικασία που αποστρέφει το κάθε κορίτσι από τον ατομικισμό και τον εγωκεντρισμό και το οδηγεί σε ένα μονοπάτι κοινωνικής και αθλητικής προσφοράς!

Ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτή είναι η αιτία των δύο συνεχόμενων ανόδων και του γεγονότος ότι μέσα σε μόλις οχτώ χρόνια στην Ένωση Ιλίου έχουμε τέσσερα τμήματα κοριτσιών με συνολικό αριθμό αθλητριών 74, ενώ το μίνι μας τερμάτισε δεύτερο στο τουρνουά της ΕΣΚΑ με 12 νίκες και 2 ήττες και ότι το τζούνιορ παρουσιάζεται να ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι.

Σίγουρα δεν ξέρω! ΞΕΡΩ όμως ότι τα κορίτσια μου, η assistant κι εγώ, χρωστάμε πολλά από τη ζωή μας στον ΣΩΚΡΑΤΗ, στον ΝΙΚΟ...

Στη Β' Εθνική η ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ

Η ΕΟΚ επικύρωσε σήμερα τη βαθμολογία των εθνικών πρωταθλημάτων, η οποία φέρνει τον ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ξανά στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής.

Η ομάδα μας λοιπόν από την σεζόν 2020-21 θα βρεθεί έπειτα από έναν χρόνο, ξανά στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Επικύρωση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ       ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ               ΑΟΦΕΑ ΝΦ ΝΧ

ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ         ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙ             ΟΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ         ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓ. ΡΑΦ

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ           ΓΝΟΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ           ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82             ΑΣ ΠΕΡΑ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ           ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ

ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ             ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ         ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΑΟΛ ΧΙΟΥ

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ               ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

ΑΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ           ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ

14.ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ                                            

Η Επιτροπή εισηγείται οι έξη (6) πρώτοι του 1ου και 2ου Ομίλου: ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟ, ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΡΗΣ ΓΝΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΕΦΑΟΖ, ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ, ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ , ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ, ΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αντίστοιχα ανέρχονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Ανακοίνωση διετούς ανανέωσης συνεργασίας με τον Τάκη Πανούλια

Η Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας, για δύο ακόμα χρόνια, με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Τάκη Πανούλια. Ο καταξιωμένος προπονητής με τη μεγάλη προπονητική εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιώργο Λιόση, τον αντιπρόεδρο Στέργιο Μπέλλα και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Καναρέλη και συμφώνησαν σε όλα για τον πλάνο της ομάδας την επόμενη διετία.

Υπό την καθοδήγηση του Τάκη Πανούλια η ’Ένωση είχε ήδη μια
άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία στην προηγούμενη θητεία του και αναμένουμε τις αποφάσεις της ομοσπονδίας για να δούμε που θα αγωνίζεται η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η προϋπηρεσία του κόουτς περιλαμβάνει τις Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (δύο φορές Κυπελλούχος Ελλάδος σε συνεχόμενες περιόδους και συμμετοχή στο FIBA CUP), Α.Ο ΦΑΡΟ (Α1 Γυναικών) Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ (Α2 και Γ’ Εθνική), Α.Λ.Φ ΑΛΙΜΟΥ (Β’ Εθνική), Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ (Γ’ και Β’ Εθνική), την παιδική ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την περίοδο 1991-1992 έως και την περίοδο 2000-2001 (με 2 πανελλήνια πρωταθλήματα), Π.Α.Ο ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Α.Ο ΒΟΝΙΤΣΑΣ, Α.Ε. ΊΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γ’ Εθνική).

Ευχόμαστε στον κ. Πανούλια καλή επιτυχία στο έργο του για τη νέα περίοδο.
Τμήμα καλαθοσφαίρισης Α.Ο ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ

Συγχαρητήρια για ανόδους και παραμονή αγωνιστικών μας τμημάτων

Μετά το απρόσμενο κλείσιμο της αθλητικής περιόδου 2019-2020 σε όλα τα αθλήματα και ξεπερνώντας το σοκ του lock down και τις αιφνιδιαστικές αλλαγές και αποφάσεις που επήλθαν με αυτό, ο σύλλογός μας δίνει θερμά συγχαρητήρια στους/στις αθλητές/τριές μας και στους/στις προπονητές/τριές τους για τις φετινές επιτυχίες των αγωνιστικών μας τμημάτων σε μπάσκετ και βόλεϊ!

Στο αντρικό τμήμα του συλλόγου, το εφηβικό μας μετά από μία εξαιρετική πορεία και όμορφο μπάσκετ, ολοκληρώνοντας μάλιστα όλους τους αγώνες του, πέτυχε να στεφθεί πρωταθλητής και να πάρει την άνοδο στην Α' κατηγορία εφήβων ΕΣΚΑ! Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του εφηβικού μας, στον coach Καναρέλη Γιάννη και στον assistant coach Κατσαρό Γιάννη.

Το παιδικό μας τμήμα πέτυχε τον αρχικό στόχο του που ήταν η παραμονή στην Α' κατηγορία παίδων ΕΣΚΑ. Τα συγχαρητήριά μας στον coach Καρακατσάνη Ανδρέα και στον assistant coach Πανουσόπουλο Θοδωρή.

Στο γυναικείο κομμάτι του μπάσκετ του συλλόγου μας, οι κορασίδες μας πέτυχαν έναν άθλο! Ανέβηκαν στην Α' κατηγορία ΕΣΚΑ πετυχαίνοντας δύο ανόδους σε δύο χρόνια, από την Γ' κατηγορία κορασίδων! Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες των κορασίδων μας, στον coach Κατσούλη Νίκο και στην assistant coach Χούμου Μαρία.

Στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας, οι κορασίδες μας μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά πέτυχαν την άνοδό τους στη Β' κατηγορία κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες των κορασίδων μας, στην coach Γιακουμή Δήμητρα και στην assistant coach Κέκκου Εύη.

Ο σύλλογός μας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από αυτές τις επιτυχίες αλλά και από τη συνεχή βελτίωση των προπονητικών μας παροχών και προγραμμάτων! Ευελπιστεί σε μία επιτυχημένη προσαρμογή στις νέες συνθήκες που έφερε η πανδημία, κάτι που το θεωρεί βέβαιο στηριζόμενος στην οργανωτική δομή του οργανισμού μας, που περιλαμβάνει το διοικητικό κομμάτι, το προπονητικό team , τους/τις αθλητές/τριές μας , τους γονείς και μέλη, τους άξιους συμπαραστάτες χορηγούς μας και την μόνιμη αρωγή και στήριξη του Δήμου Ιλίου!

Το μέλλον του αθλητισμού – παρά τις αντιξοότητες -θα είναι σίγουρα ευοίωνο, γιατί πολύ απλά θα το διεκδικήσουν και θα το καθιερώσουν η αγάπη και η προσήλωσή μας!

Επιστροφή στην ενεργό δράση!

Ο οργανισμός μας τηρώντας -όπως είναι επόμενο- όλες τις οδηγίες για την ασφαλή επιστροφή των αθλητών/τριών μας στις ατομικές προπονήσεις, σας ενημερώνει ότι ήλθε η στιγμή για επανεκκίνηση των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου, κάτω από τις ακόλουθες προϋποθέσεις

1. Επανέρχονται στις ατομικές προπονήσεις -τηρώντας τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. - οι αθλητές/τριες άνω των 13 ετών (γεννημένοι/ες τα έτη 2007 , 2006 , 2005 , 2004…)

2. Επιτρεπόμενοι χώροι άθλησης είναι το Β' κλειστό Ιλίου και το Αθλητικό κέντρο Ραδιοφωνίας που είναι τα γήπεδα χρήσης του συλλόγου μας.

3. Για να εισέλθει αθλητής/τρια και προπονητής/τρια στους δύο αυτούς αθλητικούς χώρους, πρέπει να επιδείξει στον φύλακα του γηπέδου την ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!

Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ εκδίδεται από το αθλητικό τμήμα του Δήμου Ιλίου και είναι απόλυτα απαραίτητη για να επιτραπεί όχι μόνο η είσοδος αλλά και η ατομική προπόνηση!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η ακόλουθη διαδικασία θεσπίστηκε από το αθλητικό τμήμα του Δήμου Ιλίου και πρέπει ναακολουθηθεί κατά γράμμα , ώστε να είναι δυνατή η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

1. Ο/η αιτών/ούσα την ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ πρέπει πρώτα απ’ όλα να μεταβεί σε γιατρό καρδιολόγο ή παθολόγο ή γενικής ιατρικής, δημόσιο ή ιδιωτικό με τα ακόλουθα 2 έντυπα της Γ.Γ.Α. https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v5.pdf και https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports τα οποία πρέπει να φωτογραφίσει με κάμερα κινητού τηλεφώνου.

2. Απαιτείται ο αθλητής/τρια να έχει δελτίο αθλητικής ιδιότητας στο σύλλογό μας, το οποίο θα φωτογραφίσει με την κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου.

3. Απαιτείται ο αθλητής/τρια να φωτογραφίσει με την κάμερα κινητού τηλεφώνου έναν λογαριασμό ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ ή κινητής τηλεφωνίας που να φαίνεται το όνομά του ή το επώνυμό του (αν ο λογαριασμός είναι στο όνομα των γονέων του).

4. Απαιτείται ο αθλητής/τρια να φωτογραφίσει με την κάμερα κινητού τηλεφώνου την αστυνομική του ταυτότητα μπρος-πίσω

5. Συγκεντρώνοντας αυτά τα δικαιολογητικά ο/η αθλητής/τρια πρέπει να κάνει εγγραφή στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αθλητισμού του Δήμου Ιλίου. Κατά την εγγραφή θα στείλει ψηφιακά τις φωτογραφίες των δικαιολογητικών http://www.sportscultureilion.gr/.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, εγκρίνεται η έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ και η παραλαβή γίνεται από τον φύλακα του γηπέδου με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ο/η αθλητής/τρια μπορεί να συμμετέχει στις ατομικές προπονήσεις του συλλόγου!

Αν κάποιος/α αθλητής/τρια αντιμετωπίζει προβλήματα με την διαδικασία ψηφιακής εγγραφής, τότε μπορεί να προσκομίσει ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ από όλα τα δικαιολογητικά στο σύλλογό μας (τηλεφωνική επικοινωνία με κκ Καναρέλη και Κατσούλη για ραντεβού στα γραφεία του συλλόγου μας στο Κακούρης) κι εμείς θα τα προωθήσουμε στο αθλητικό τμήμα του Δήμου Ιλίου ιδιοχείρως.

Εννοείται ότι όσο πιο γρήγορα βγουν οι κάρτες εισόδου, τόσο νωρίτερα θα ξεκινήσουμε προπονήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες στον Τεχνικό Διευθυντή κ. Καναρέλη Γιάννη 69 06 60 8919 και στον Υπεύθυνο Οργανωτικού κ. Κατσούλη Νίκο 69 37 90 1821

Ο οργανισμός μας τηρώντας -όπως είναι επόμενο- όλες τις οδηγίες για την ασφαλή επιστροφή των

αθλητών/τριών μας στις ατομικές προπονήσεις, σας ενημερώνει ότι ήλθε η στιγμή για επανεκκίνηση

των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου, κάτω από τις ακόλουθες προϋποθέσεις

1. Επανέρχονται στις ατομικές προπονήσεις -τηρώντας τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. - οι αθλητές/τριες άνω

των 13 ετών ( γεννημένοι/ες τα έτη 2007 , 2006 , 2005 , 2004 …)

2. Επιτρεπόμενοι χώροι άθλησης είναι το Β κλειστό Ιλίου και το Αθλητικό κέντρο Ραδιοφωνίας που

είναι τα γήπεδα χρήσης του συλλόγου μας.

3. Για να εισέλθει αθλητής/τρια και προπονητής/τρια στους 2 αυτούς αθλητικούς χώρους, πρέπει

να επιδείξει στον φύλακα του γηπέδου την ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!

Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ εκδίδεται από το αθλητικό τμήμα του Δήμου Ιλίου και είναι απόλυτα απαραίτητη

για να επιτραπεί όχι μόνο η είσοδος αλλά και η ατομική προπόνηση !

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

 

Η ακόλουθη διαδικασία θεσπίστηκε από το αθλητικό τμήμα του Δήμου Ιλίου και πρέπει να

ακολουθηθεί κατά γράμμα , ώστε να είναι δυνατή η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

1. Ο/η αιτών/ούσα την ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ πρέπει πρώτα απ’ όλα να μεταβεί σε γιατρό καρδιολόγο ή

παθολόγο ή γενικής ιατρικής, δημόσιο ή ιδιωτικό με τα ακόλουθα 2 έντυπα της Γ.Γ.Α.

https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%

CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v5.pdf

και https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports τα οποία

πρέπει να φωτογραφίσει με κάμερα κινητού τηλεφώνου.

2. Απαιτείται ο αθλητής/τρια να έχει δελτίο αθλητικής ιδιότητας στο σύλλογό μας, το οποίο θα

φωτογραφίσει με την κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου.

3. Απαιτείται ο αθλητής/τρια να φωτογραφίσει με την κάμερα κινητού τηλεφώνου έναν

λογαριασμό ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ ή κινητής τηλεφωνίας που να φαίνεται το όνομά του ή το επώνυμό

του (αν ο λογαριασμός είναι στο όνομα των γονέων του).

4. Απαιτείται ο αθλητής/τρια να φωτογραφίσει με την κάμερα κινητού τηλεφώνου την αστυνομική

του ταυτότητα μπρος-πίσω

5. Συγκεντρώνοντας αυτά τα δικαιολογητικά ο/η αθλητής/τρια πρέπει να κάνει εγγραφή στο

ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αθλητισμού του Δήμου Ιλίου. Κατά την εγγραφή θα

στείλει ψηφιακά τις φωτογραφίες των δικαιολογητικών http://www.sportscultureilion.gr/.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, εγκρίνεται η έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ και η παραλαβή

γίνεται από τον φύλακα του γηπέδου με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ο/η

αθλητής/τρια μπορεί να συμμετέχει στις ατομικές προπονήσεις του συλλόγου!

Αν κάποιος/α αθλητής/τρια αντιμετωπίζει προβλήματα με την διαδικασία ψηφιακής εγγραφής , τότε

μπορεί να προσκομίσει ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ από όλα τα δικαιολογητικά στο σύλλογό μας (τηλεφωνική

επικοινωνία με κκ Καναρέλη και Κατσούλη για ραντεβού στα γραφεία του συλλόγου μας στο

Κακούρης) κι εμείς θα τα προωθήσουμε στο αθλητικό τμήμα του Δήμου Ιλίου ιδιοχείρως.

Εννοείται ότι όσο πιο γρήγορα βγουν οι κάρτες εισόδου, τόσο νωρίτερα θα ξεκινήσουμε προπονήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες στον Τεχνικό Διευθυντή κ. Καναρέλη Γιάννη 69 06 60 8919 και στον

Υπεύθυνο Οργανωτικού κ. Κατσούλη Νίκο 69 37 90 1821

«Θερμά συλλυπητήρια»

Το Δ.Σ. της Ενωσης Ιλίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Λιόση για την απώλεια του γαμπρού του, Γιάννη Τσίγκου.

Τηλε-ημερίδα με θέμα: «Ψυχολογική υποστήριξη στον Αθλητισμό και την Άσκηση για Υγεία»

Τηλε-ημερίδα με θέμα: «Ψυχολογική υποστήριξη στον Αθλητισμό και την Άσκηση για Υγεία» διοργανώνουν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ιλίου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)

Αναβολή προπονήσεων

Ο σύλλογος μας ευθυγραμμιζόμενος με τις οδηγίες τόσο του κράτους όσο και του Δήμου Ιλίου, αναστέλλει τη λειτουργία όλων των τμημάτων (εκτός του αντρικού μπάσκετ, γυναικείου βόλεϊ και του τμήματος βόλεϊ του Final 4), για τις προπονήσεις και αγώνες τόσο στα κλειστά όσο και στα ανοιχτά γήπεδα!

Συγχαρητήρια στην Εφηβική ομάδα

Το Δ.Σ.της Ενωσης Ιλίου συγχαίρει τον προπονητή του εφηβικού τμήματος Γιάννη Καναρέλη, αλλά και τους αθλητές του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
Bookmaker with best odds http://wbetting.co.uk review site.